Læs mere

Der findes mange danske websites om øl, og efterhånden er der også udgivet mange bøger, der beskriver udviklingen i det danske ølunivers.

I Det Danske Ølakademi forsøger vi at holde listen opdateret, men har du et tip til et link vi mangler, er du velkommen til at sende en mail.

Websites om øl
Den Skandinaviske Bryggerhøjskole
Danske Ølentusiaster
Glocal Beer
Scandinavian Brewers Review
Rate Beer
Det Danske Øl
CopehagenBeer
Beerticker

Nogle gode ølbøger

  • Alle tiders øl, Per Kølster, 2007
  • Alverdens øl, Josh Leventhal 2000
  • Alverdens øl og mad, Torben Mathews 2004
  • Bryggerne og de tre store udfordringer, Bryggeriforeningen 1999
  • Dansk håndbryg: øl for feinschmeckere, Henrik Bøegh 2005
  • Engelsk øl & mad, Torben Mathews 2006Great beer guide, Michael Jackson 2000
  • Guide til det danske ølunivers, Bryggeriforeningen 2004 Gyldendals Ølguide, Anders Evald 2004
  • Humlen af gastronomi, Hotel og Restaurantskolen + Carlsberg, 2013
  • Maden til øllet, Claus Meyer, Anders Evald, Jørgen Mønster Pedersen 2006
  • Mad med øl, Anders Evald 2005
  • Mikkellers bog om øl; Mikkel Borg Bjergsø m.fl., 2014
  • Når øl bliver til mad, Judy Egholm 2000
  • Politikens bog om øl, Rolf Nielsen 2006
  • Øl, ost & chokolade, Niels Rømer, Mogens Kirk, Lars Frederiksen 2006
  • Ølrejsen: en rejse i øl og kultur – og ølkultur, Carsten Berthelsen 2003
  • Ølruten: guiden til danske mikrobryggerier, Henrik Bøegh 2006
  • Øl & mad fra Nørrebro Bryghus, Anders Evald m. fl. 2004