Øl og mad er i bevægelse

Journalist Christian Andersen skriver på durst – en blog om øl, at øl og mad som et gastronomisk power couple er på vej frem: Det er til stor fordel for øllet, ikke mindst øllets image, og ølkulturen.

Onsdag i denne uge er der igen møde i ”Tænketanken for Øl og Mad”, som er et samarbejde mellem Bryggeriforeningen, Danske Ølentusiaster, bryggere, kokke og andre interessenter inden for øl- og madverdenen.

På dagsordenen er bl.a. en strategi for at få landets 13 erhvervsskoler for kokke og tjenere til at fokusere mere på øl.

– Som udgangspunkt kan du altid finde en øl, som passer til din ret. Det gælder fx også til osten, chokoladedesserten, den ultrasarte, kogte hvide fisk samt salaten med ramsløg og big time hvidløgsdressing, siger Christian Andersen og tilføjer:

– Selvom Danmark på ingen måde er på niveau med fx Tyskland og Belgien, når det gælder parring af øl og mad, er øl og mad takket være en stribe tiltag på vej frem.

Læs mere på: http://durst.nu/2015/06/05/et-gastronomisk-power-couple/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Læs flere artikler