Øl og godt samvær

Endelig fyraften!
Tag tasken på ryggen og få kollegaerne med ud af døren. Smut ned på den nærmeste velassorterede bar, og spørg efter ølkortet. Resten er ren afslapning og god stemning!

Hul nr. 19 eller 3. halvleg!
Når kampen er færdig, og pusten er tilbage, er det blevet tid til en øl. Tab og vind med samme sind, læn dig godt tilbage i stolen, og nyd en forfriskende og kold øl.

Du har lige mødt én, der er helt fantastisk!
Det næste bliver at du skal møde forældrene. Sørg for at have talegaverne i orden, og tag et par gode øl med til mor og far.

Uanset hvilken mad du laver og hvordan den tilberedes!
Den perfekte øl til alle slags retter findes. Smagsnuancerne i øl er nærmest grænseløs, så sig farvel til vinen, og server i stedet en passende øl.

Vennerne er samlet foran fjernsynet!
Om det er fodbold, håndbold, film eller tv-serier. Hiv de kolde øl ud af køleskabet, og oplevelsen er fuldendt.

Solen bager over landet, og grillen er lige tændt!
Brug øl i marinaden, som en ingrediens i maden og som den stensikre ledsager til den grillede mad.

Første date!
Der er et væld af ubekendte på den første date. En af de kendte er, at øl er med til at sikre en afslappet stemning. Vælg den øl der lige passer dig, og vær sikker på, at det gør et godt indtryk på din date. God fornøjelse.

Når du møder nye mennesker!
Når du er ude på at møde nye mennesker, er der et internationalt tegn på venskab som altid fungerer – en øl. Det er en af de ting, som næsten alle kan blive enige om.

Pigeaften!
Bare fordi der ikke er fyre tilstede, behøves I jo ikke at drikke pigede eller færdiglavede drinks. Nyd i stedet den af de mange varianter, som falder i jeres smag.

Forretningen går godt, og chefen vil fejre det!
Fyld glasset, skål med hinanden og ha’ en rigtig god øldag.

Gem ikke alt det sjove til weekenden!
Øl er det bedste alternativ når der skal socialiseres i hverdagene. Øl er passende, fordi alkoholkoncentrationen er mindre.