Julefrokost på Carlsberg

Jacobsen Bar lowTo lørdage i november slår Carlsberg dørene op til julefrokost-buffet ved langborde. Arrangementet koster 395,- inkl. en velkomstøl.

I sommer var der stort rykind til fredagsbaren ”Carlsberg Fridays, og der er lagt op til, at stemningen bliver videreført til  ”Carlsberg Julefrokost”:

De sidste to lørdage i november danner Jacobsen Brewhouse & Bar på Visit Carlsberg de rustikke rammer for årets julefrokost, hvor man kan få en aften sammen med 200 andre festglade mennesker.

DJ’en sender loungerytmer ud under de fritlagte bjælker, mens stedets kokke og bartendere sørger for julestemning og masser af velskænket øl til fordelagtige priser.

 

– Buffeten rummer alt, hvad en god julefrokost bør indeholde – og den har naturligvis også fået et øl-twist: Svinekammen er tilberedt i porter og brun farin, medisteren serveres med stuvet grønkål og øl-sennep, og sveskerne til osten er marineret i øl-sirup. Til gengæld lover vi, at risalamanden og kirsebærsaucen er helt uden øl, siger marketingkonsulent Jesper T. Møller fra Carlsberg.

 

Carlsberg Julefrokost

Tid: Lørdag den 21. november og lørdag 28 november. Begge dage kl. 18.30-23.

Sted: Jacobsen Brewhouse & Bar, Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København V. Gratis parkering på Gamle Carlsberg Vej.

Pris: Julebuffet inkl. velkomstøl eller -vand pr. kuvert: DKK 395 inkl. moms.

Tilmelding: Via Billetto.com

Spørgsmål: Hvis du har spørgsmål, så ring til vores bookingafdeling på +45 3327 1020.

 

www.visitcarlsberg.dk

Yderligere information

Marketingkonsulent Jesper T. Møller, jesper.moller@carlsberg.com, +45 2018 1253


Læs flere artikler