Svaneke Julebryg i lufthøjde med Rudolf

DAT skænker Svanekelow

DATs passagerer vil i november blive ekstra forkælet, når de flyver om fredagen. Undervejs i luften vil DATs kabinepersonale ombord sørge for ekstra god fyraftensstemning. Udover kaffe/the bliver der også serveret Julebryg fra Svaneke Bryghus.

Den midlertidige ølrute kan opleves alle fredage i november på eftermiddag- og aftenafgangene på DATs indenrigsflyvninger mellem Bornholm – København og Karup – København.

Bornholm er kendt for sine gode fødevareprodukter herunder øllet fra Svaneke Bryghus.

–  Selvom øllet kan købes over hele landet, syntes vi, at det er en sjov gimmick at servere Julebryggen ombord hos DAT. Her har passagererne virkelig mulighed for at smage og nyde øllet, og vi rammer måske også nogen, som endnu ikke har smagt vores øl, forklarer Daniel Barslund, direktør for Svaneke Bryghus.

Jesper Rungholm, CEO og ejer af DAT siger:

– Vi vil gerne tiltrække både erhvervsfolk og turister til Bornholm, og vise, at vi har nogle fantastiske produkter og en dejlig ferieø. Og så er vi og Svaneke Bryghus specialister på hvert vores område. Med de to indenrigsruter (Bornholm og Karup) kommer vi bredt ud i hele Danmark.

DAT er den eneste operatør på de to destinationer.

– Vi gør meget ud af at samarbejde lokalt og vise passagererne, at vi vil dem lidt ekstra. At servere Svaneke Julebryg ombord er derfor en oplagt mulighed for at give vores kunder en ekstra oplevelse, og desuden sende et signal om at vi gerne samarbejder med vores flydestinationer, siger Jesper Rungholm.


Læs flere artikler